Poezie en Proza

Voor iedereen die het leuk vindt een gedicht of een kort verhaal te schrijven: de leukste inzendingen worden verzameld en in een boek uitgegeven.
Dus maak iets moois en doe mee!!

poezie en proza

 1. P.G. van Wijngaarden
  | Beantwoorden

  Misschien is het iets als afsluiting van uw poëzieprogramma. Al vele jaren presenteer ik PowerPoint presentaties over interessante poëten en andere onderwerpen. Bijvoorbeeld: Gerrit Achterberg, Ida Gerhardt, Vasalis, Martinus Nijhoff, Het gedicht Awater (van Nijhoff geen PPP), Jacques Bloem, Willem de Mérode. En niet over gedichten maar wel in een
  PP-presentatie De affaire Dreyfus. Een spionage affaire in Frankrijk die zich afspeelde van plm. 1894 tot 1999. Letterlijk de hele wereld reageerde op het proces tussen de Franse staat en de Joodse kapitein Dreyfus. Het geeft een beeld hoe het recht verkracht kan worden.
  Een PP-presentatie over Jeroen Bosch (de schilder). Ik vraag geen vergoeding. Vind het gewoon leuk iets van dichters te vetellen en de gedichten hier en daar toe te lichten. Heb zelf een laptop, scherm/projectiemogelijkheid en locatie kan ik niet voor zorgen. Hoor wel of er belangstelling voor is.
  P.G. van Wijngaarden, Wilhelminastraat 20, 9401 NP Assen. 0592-312062 of pegeasn@planet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *